Om oss

13 februari, 2014

Skönhetsvård Södermalm etablerades 1994 av Iclal Atci som utvecklat verksamheten stegvis. Salongen startade som ett enmansföretag i en liten lokal, inte långt från dagens adress. I dag är vi flera anställda auktoriserade hudterapeuter som tar emot kunderna i stora vackra lokaler centralt på Hornsgatan i Stockholm.

Salongen består av rymliga behandlingsrum med bekväma britsar, väldofter och rofylld musik i bakgrunden. Här har vi fokus på välbefinnande, balans och lugn.

Skönhetsvård Södermalm följer alltid den allra senaste forskningen och metoderna inom hud- och skönhetsvård. Utifrån vår yrkeserfarenhet och kompetens erbjuder vi bara de bästa och säkraste behandlingarna.

Självklart strävar vi alltid efter att utveckla vårt erbjudande och utbud i takt med de senaste beprövade metoderna och efterfrågan. Ett exempel är våra behandlingar inom området medicinsk hudvård med vetenskapligt dokumenterad effekt på huden.

Till sist, vår verksamhet handlar visserligen om skönhet, men inte bara om det ytligt vackra. Det viktigaste för oss på Skönhetsvård Södermalm är att omsorgen om kroppen också handlar om själen.

”Ett välvårdat yttre är väldigt viktigt för välbefinnandet i vardagen. Det är min och mina medarbetares inställning och drivkraft.”

Iclal Atci, grundare av Skönhetsvård Södermalm.

 

Unknown

Vi på Skönhetsvård Södermalm är stolta medlemmar i Sveriges hudterapeuters riksorganisation, alla våra terapeuter är auktoriserade.

Iclal

Fillers, IPL, LPG, Certifierad Hudterapeut

Edina

IPL/Lasercertifierad Hud & Spaterapeut

Ottilia

Receptionist & Nagelteknolog

Roya

Fransstylist, Ekologisk Hudvårdsterapeut

Karolina

IPL/Lasercertifierad Hudterapeut

Emma

Certifierad Hudterapeut, LPG

Haleh

Injektion, Fillers, Dermapen, Barnmorska på Vasamamma


Inhyrda hos oss

Maite

Nagelteknolog
Boka tid

Stefanie

Massageterapeut tel: 0729368088
Boka tid