Skönhetsvård med
kunden i fokus

Skönhetsvård Södermalm etablerades 1994 av Iclal Atci som utvecklat verksamheten stegvis. Salongen startade som ett enmansföretag i en liten lokal, inte långt från dagens adress. I dag är vi flera anställda auktoriserade hud och spaterapeuter som tar emot kunderna i stora vackra nyrenoverade lokaler centralt på Hornsgatan 70 i Stockholm.

Salongen består av rymliga behandlingsrum med bekväma britsar, väldofter och rofylld musik i bakgrunden. Här har vi fokus på välbefinnande, balans och lugn.
Skönhetsvård Södermalm följer alltid den allra senaste forskningen och metoderna inom hud- och skönhetsvård. Utifrån vår yrkeserfarenhet och kompetens erbjuder vi bara de bästa och säkraste behandlingarna.

Självklart strävar vi alltid efter att utveckla vårt erbjudande och utbud i takt med de senaste beprövade metoderna och efterfrågan. Ett exempel är våra behandlingar inom området avancerad hudvård med vetenskapligt dokumenterad effekt på huden.

Ett välvårdat yttre är väldigt viktigt för välbefinnandet i vardagen. Det är min och mina medarbetares inställning och drivkraft.

Iclal Atci, grundare av Skönhetsvård Södermalm.

Till sist, vår verksamhet handlar visserligen om skönhet, men inte bara om det ytligt vackra. Det viktigaste för oss på Skönhetsvård Södermalm är att omsorgen om kroppen också handlar om själen.

  • http://www.skonhetsvard.se/wp-content/uploads/2018/02/emblem.png
  • http://www.skonhetsvard.se/wp-content/uploads/2018/02/shr.png