Avancerad hudvård

Avancerad hudvård hos oss är ett gemensamt begrepp för metoder och produkter som har en vetenskapligt dokumenterad effekt på hudens struktur.

Varje hy är unik och alla ansikten är olika. Huden genomgår också olika faser och påverkas av din individuella livsstil. Med avancerad hudvård tar vi professionellt vidare din hudvård till nästa nivå.

Vi rekommenderar alltid en hudvårdskonsultation och vi behandlar alltid din hy efter behov.

 

20% på all avancerad hudvård i november!

Analys

Vi inleder varje ansiktsbehandling och avancerad hudvårdsbehandling med en grundlig analys av din hud. Analysen hjälper oss sedan att anpassa behandlingen efter dina behov och önskemål. På så sätt kan vi inrikta behandlingen på de områden där din hy behöver särskild omsorg och vård.

 

Är du osäker?

Vi kan behandla fina linjer och hudstruktur, acne, ytliga blodkärl, solskador och ärr. Vi rekommenderar alltid en hudvårdskonsultation innan behandling. Då kan en terapeut ta en närmare titt och ni kan tillsammans besluta vilken behandling som är aktuell.

Behandlingar

Microneedling

Microneedling (en typ av dermapen från Babor) är en intensivt föryngrande behandling med nålapparatur som förbättrar hudens upptagningsförmåga av högeffektiva aktiva ingredienser som under behandlingen slussas ner i huden bland annat hyaluronsyra. Microneedling arbetar på hudens struktur, reducerar ärr och fina linjer. Huden får en ny vitalitet och lyster, ökad spänst och att kollagenproduktionen stimuleras. Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, peeling som följs utav behandling av valt område och avslutas med ett lugnande mask och serum.

 

MDA - Microdermabration

Microdermabration är en mekanisk peeling med microkristaller som putsar bort döda hudceller och ytliga ojämnheter. Behandlingen stimulerar återuppbyggnaden av huden och den stimuleras till självläkning.

Denna behandling ger huden lyster, spänst och vitalitet.

Finns även att välja till som tillägg i ansiktsbehandling.

Behandlingslängd
45 min925 kr

Kemisk Peeling

Milk Peel

Pensling med AHA syra som reducerar fina linjer och acne. Verkar pigmentutjämnande och huden återfår spänst och lyster. För bäst resultat rekommenderar vi en kur på 3-4 gånger. Pris 1825 kr

Mask Peel

Djuprengörande peeling för behandling av oljig hy samt acne. Minskar stora synliga porer, absorberar talg och gör huden balanserad. Pris 1225 kr

Cosmo Peel

En stark kemisk peeling med TCA syra för hudföryngring av åldrad eller solskadad hud, reducering av acneärr och pigmenteringar. Förbättrar hudens textur, pigmentojämnheter och stimulerar nybildningen av kollagen (hudens stödjevävnad) Pris 2625 kr

Mela Peel

En kemisk peeling där man fokuserar på pigmenteringar, epidermal melasma och post-inflammatorisk pigmentering.  Pris 2800 kr (då ingår en Mela Cream för hemmavård till ett värde av 1195 kr)

 

Behandlingslängd
30 minFrån 1225 kr

IPL Hudvård

 IPL (Intense Puls Light) är en beprövad metod för hudförbättring samt för behandling av pigment, sol- eller åldersfläckar, acne och ytliga blodkärl.

Vid hudförbättring eller hudföryngring tränger ljuset ner i huden och utvecklar värme i de yttersta och mellersta hudlagren. När det blir tillräckligt varmt drar hudens kollagen (stödjevävnad) ihop sig samtidigt som nybildningen av vävnaden stimuleras. Resultatet är en förbättrad hudstruktur, en ökad balans mellan talgproduktion och hudens fuktbevarande förmåga, en minimering av porer och kärl samt en jämnare pigmentering.

Vi använder den svensktillverkade utrustningen och patenterade teknologin Powerlite © från PreSwede för effektivt och tryggt resultat.