Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar utförs av profesionella, erfarna och auktoriserade hudterapeuter.

Våra ansiktsbehandlingar börjar alltid med en utförlig hudvårdskonsultation, de är skräddarsydda och passar såväl kvinna som man. Är du osäker på din hudtyp eller ditt hudtillstånd? Var inte orolig, din hud behandlas alltid efter din behov och förutsättningar!

Vi gör allt för att tillmötesgå dina förväntningar och behov.

Tillvalsmeny

Vi har skapat en tillvalsmeny så du lätt kan komplettera din ansiktsbehandling efter önskemål.

Under tillvalen hittar du brynplock, fransfärg, brynfärg, hand & armmassage, vaxning/trådning av överläpp & haka, serumampuller, GLOW Serum, AHA syra för extra lyster eller mot oren hy, MDA Microdermabation och Kosmetiskt Ultraljud  för kraftigare nedslussning av exfoliering & serum. Pris från 100 kr och uppåt.

Olika hudtyper, olika behandlingar

Oren hy? Glåmig eller orolig hud? Fet eller torr? Eller bara längtan efter en lyxig uppfräschning? Vi anpassar ansiktsbehandlingarna till våra kunders individuella förutsättningar, behov, problemområden och önskemål. Är du fortfarande osäker kan du alltid boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation.

Avancerad hudvård

Om du har andra besvär så kan avancerad hudvård passa dig. Kanske du har acne? Brustna blodkärl? Solskador eller ärr? Här kan du läsa mer.

Behandlingar

A Glow Treat

En perfekt behandling innan festen! Här lägger vi all fokus på lyster. Vi jobbar med en djupgående AHA syra för extra lyster. Let the party begin!

Se vår tillvalsmeny för att komplettera din behandling!

(rengöring, hudanalys, exfoliering, serum, mask och GLOWserum, mjukgörare)

Behandlingslängd
45 min995 kr

A Pure treat

Speciellt anpassad för dig med tilltäppt hy, acne eller fet hy. Vi fokuserar på rengöring och portömning.

Se vår tillvalsmeny för att komplettera din bokning!

(rengöring, hudanalys, exfoliering, portömning, massage, serum, mask, mjukgörare)

Behandlingslängd
75 min1095 kr

A SOS Treat

Denna behandling lämpar sig för en känslig och sensivitiserad hy. Behandlingen stärker upp hudens naturliga barriär med hjälp av lugnande och anti inflammatoriska produkter. Den underbara vävnadsdränagen verkar svullnads och rodnadsdämpnade.

(rengöring, hudanalys, stärkande och lugnande serum, vävnadsdränage, mask, mjukgörare)

Behandlingslängd
45 min895 kr

A Lift & Firm Treat

En Anti Age behandling med aktiva och resutatinriktade produkter anpassade för din hy. Vi fokuserar på att förbättra hudens struktur, vitalitet och balans. Passar dig som har en mogen hy, vill arbeta med hudens linjer eller reparera tecken på förtida åldrande. Vi rekommenderar varmt att lägga till kosmetisk ultraljud för ett bättre resultat!

Se vår tillvalsmeny för att komplettera din behandling!

(rengöring, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, massage, serum, mask, mjukgörare)

Behandlingslängd
751145 kr

A Total Treat

Den ultimata behandlingen som anpassas helt efter hudens tillstånd och behov. En lyxigt fullproppad ansiktsbehandling med en lång härlig massage av ansikte, dekolltage, nacke och skalp. Vi lägger även en extra stund på dina ögon och arbetar med ögonmask med speciell teknik.

(rengöring, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, brynplock, nedslussning av aktiva serum med ultraljud, multivitamincocktail, massage, mask och mjukgörare)

Behandlingslängd
901495 kr